Αλλάζει χέρια (;) ο Ηρακλής!

Δραματικές εξελίξεις γίνονται εδώ και λίγες ώρες στον Ηρακλή, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα διοίκηση! Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΗΡΑΚΛΗ εξέδωσε ανακοίνωση “προαναγγέλλοντας” ουσιαστικά την ανάληψη της διοίκησης από τον Λευτέρη Κακιούση. Σύμφωνα με το iraklis1908, στον “νέο Ηρακλή” προπονητής θα είναι ο Ρούλης Αλμπάνης, ενώ ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με παίκτες, όπως οι Χατζατούροφ, Δεμερτζής, Γαλανίδης και Μάρουσιτς!

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή:

«Εχθρός του καλού, το καλύτερο. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να το λέμε και δεν θα διστάσουμε ποτέ να πράξουμε ό,τι θεωρούμε καλύτερο για την αγάπη και την τρέλα μας…

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ τα εξής:

Κατατέθηκε στην ΠΑ.Λ.Η. πρόταση ανάληψης του τμήματος μπάσκετ με επικεφαλής τον Λευτέρη Κακιούση. Δυστυχώς αυτή η πρόταση ήρθε επίσημα και ολοκληρωμένα μετά τις διαδικασίες του Γ.Σ. για την ψηφοφορία αμφότερων των προτάσεων Χρηστίδη-Αγγέλου. Πιστεύουμε όμως ακράδαντα μετά τις συζητήσεις με τον Λευτέρη Κακιούση ότι η πρότασή του και η προοπτική που απορρέει από αυτή είναι η καλύτερη δυνατή για το μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε και να δηλώσουμε απόλυτα ότι η ΠΑ.Λ.Η δεν πρόκειται να έρθει σε διένεξη με κανέναν. Δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος, ούτε και διάθεση για άσκοπες διενέξεις εις βάρος του καλού του συλλόγου.

Η προσφορά του κ. Χρήστου Χρηστίδη στον ΗΡΑΚΛΗ είναι γνωστή και ο σεβασμός στο πρόσωπό του απεριόριστος. Επιβεβαίωση αυτού και η πρόταση που του κατατέθηκε για ανάληψη της θέσης του Γενικού αρχηγού του τμήματος μπάσκετ.

Με μοναδικό σκοπό το καλύτερο για την ομάδα μας η ΠΑ.Λ.Η. με την κατάθεση 20 υπογραφών μελών του ΓΣ (όπως προβλέπει ρητά το καταστατικό) αιτείται την άμεση διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την ενημέρωση και την ψηφοφορία έναντι της πρότασης του Λευτέρη Κακιούση.

Μετά τιμής

Πανελλήνια Λέσχη φίλων Ηρακλή».

Πηγή: iraklis1908.gr