Αλλαγή έδρας και ημέρας του μπαράζ με την ΑΕΚ ζητά ο Ηρακλής!

Πρόκειται για έναν αγώνα που θα κρίνει μία κατηγορία… Κι όμως στον Ηρακλή δεν δείχνουν να το αντιμετωπίζουν έτσι, αλλά βλέπουν τον αγώνα μπαράζ με την ΑΕΚ σαν μία ευκαιρία για την πραγματοποίηση μίας γιορτής του μπάσκετ! Και για το λόγο αυτό ζητούν απ’ την ομοσπονδία με επιστολή τους την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του μπαράζ, αλλά και της έδρας, προτείνοντας μάλιστα ακόμη και το ΣΕΦ (!!!) μεταξύ άλλων γηπέδων που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν αυτό το ματς…

Η ανακοίνωση του «γηραιού» προς την ΕΟΚ αναφέρει:
«Θεσσαλονίκη 23 Απριλίου 2013
Προς: Δ.Σ. ΕΟΚ
Κύριοι,
Σε απάντηση  στο με υπ’ αρίθμ. πρωτοκόλλου 1870 δελτίο τύπου με το οποίο μας ενημερώνεται για τον τόπο, ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών μεταξύ της ομάδας μας ΗΡΑΚΛΗΣ και της ΑΕΚ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:
–          Αιτούμαστε τη διεξαγωγή του αγώνα στις 28/4/2013 ημέρα Κυριακή όπως ρητά αναφέρεται δύο φορές και στο δελτίο τύπου.
–          Στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και στην ανάγκη προβολής του αθλήματος, μέσω της λαμπρής ιστορίας του σωματείου μας αλλά και της αντιπάλου ομάδας και για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αιτούμαστε την αλλαγή του γηπέδου. Προτείνουμε την πόλη της Λαμίας, της Λάρισας (κλειστό Νεάπολης) της Κατερίνης ακόμα και της Αθήνας (Σ.Ε.Φ, Ελληνικό).
Η συνεργασία για την πραγματοποίηση μιας πραγματικής γιορτής του αθλητισμού και του μπάσκετ θεωρούμε ότι είναι ευθύνη και στόχος όλων μας. Αναμένουμε εντός της αυριανής ημέρας (24/4/2013) την απάντησή σας.

Με εκτίμηση Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ».

Πηγή: basketplus.gr