Αλμπάνης: «Παιχνίδι δίχως αύριο»

Με μία νίκη σε 9 αγώνες ο Ηρακλής δεν μπορεί παρά να αρχίσει να αγχώνεται για την παραμονή του στη Β’ Εθνική, έστω κι αν έχει εδώ και μερικές εβδομάδες το υλικό για να παλέψει για αυτήν. Το βέβαιο είναι ότι κόντρα στη Νήαρ Ηστ δεν έχει περιθώρια ήττας και αυτό τόνισε και ο Ρούλης Αλμπάνης στις δηλώσεις που έκανε στο «Bluearena».

«Για εμάς αυτό είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Οι αντίπαλοί μας βρίσκονται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και σε πολύ καλή κατάσταση. Και εμείς όμως είμαστε σε ανοδική πορεία. Οι παίκτες αρχίζουν να αφομοιώνουν τα συστήματα μου, βρίσκουν αυτοματισμούς και πλέον έχει μάθει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου» λέει ο προπονητής του «γηραιού».

«Θα πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να έχουμε συγκέντρωση για να τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι οι οπαδοί μας να δώσουν δυναμικό παρών και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην επικράτηση» πρόσθεσε ο Αλμπάνης, που είχε σήμερα και την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του στο φιλικό με τη Δόξα Πεύκων.

Πηγή: bluearena.gr