Αλμπάνης: «Καθοριστική νίκη»

Η πέμπτη νίκη δεν συνεπάγεται και τη σωτηρία του Ηρακλή, σημαίνει όμως ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πλησιάσει σε αυτό το στόχο. Ο «γηραιός» αποσπάστηκε κατά δύο βαθμούς από την Αναγέννηση και έχει πλέον ένα αρκετά… αναπαυτικό μαξιλαράκι ασφαλείας…

«Σήμερα πήραμε μία πολύ καθοριστική νίκη η οποία μας βοηθάει πολύ στη μετέπειτα πορείας μας στο πρωτάθλημα. Από την αρχή της σεζόν είναι η πρώτη φορά που αισθανόμαστε μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί» δήλωσε ο Ρούλης Αλμπάνης στο «Bluearena».

Ο προπονητής του Ηρακλή πρόσθεσε ακόμα: «Δυσκολευτήκαμε να αντιμετωπίσουμε το αγωνιστικό τους προφίλ αφού παίζουν χωρίς ψηλό. Παρόλα αυτά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως στο αγωνιστικό μας πλάνο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, γιατί οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα σε κρίσιμα σημεία. Αποδείξαμε ότι ήμαστε μία σκληρή ομάδα η οποία παλεύει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Μεγάλο μερίδιο από αυτό το αποτέλεσμα, αναλογεί στους οπαδούς μας που έδωσαν δυναμικό παρόν και μας βοήθησαν. Σήμερα είναι ημέρα χαράς, αλλά από αύριο ξεκινάμε τη προετοιμασία για το ματς που ακολουθεί με το Ηράκλειο».

Ο Τάσος Κυριακού είπε σχετικά με τη νίκη του Ηρακλή: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που οφείλεται στη σωστή δουλειά που κάναμε στο διάστημα της διακοπής των Χριστουγέννων. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχουμε κατακτήσει τέσσερα ροζ φύλλα αγώνα.

Πλέον η ομάδα έχει αποκτήσει ομοιογένεια, έχει αυτοματισμούς και στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Όσον αφορά τον κόσμο θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, γιατί σε κρίσιμα σημεία μας εμψύχωσαν και μας ώθησαν στη νίκη. Με αυτούς στο πλευρό μας δεν πρόκειται να χάσουμε κανένα εντός έδρας ματς».

Με τη σειρά του ο αρχηγός της ομάδας Αλέξανδρος Κουτούβελας δήλωσε: «Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού αποδείξαμε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Και στα 40ʼ παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις και δικαιωθήκαμε. Τώρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που μας έδωσαν δύναμη και μας ανέβασαν ψυχολογικά».

Πηγή: bluearena.gr