Αλ. Παππάς: «Μας έχουν κοστίσει οι λεπτομέρειες»

Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν… μισή χρονιά για να μπορέσει το Παλαιό Φάληρο να “σπάσει” το ρόδι και να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό. Το… πέρασμα απ’ τη Χαλκίδα αφήνει εν μέρει ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας Αλέκο Παππά, ο οποίος πάντως όπως τονίζει στη συνέντευξή του στο site των προπονητών θεωρεί ότι η ομάδα του άξιζε μία καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, με βάση την εικόνα που έχει δείξει σ’ όλα τα παιχνίδια.
Παράλληλα, ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου αναφέρθηκε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, επισημαίνοντας πως όποια ομάδα δείξει την απαραίτητη συγκέντρωση μέχρι τέλους θα πετύχει τους στόχους της.
“Ήταν μία σημαντική νίκη που θα μας φανεί χρήσιμη εν όψει της συνέχειας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και ευελπιστώ πως θα έρθουν κι άλλα ανάλογα αποτελέσματα στο μέλλον”.
Η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη, κάτι που γνωρίζει ο Αλέκος Παππάς κι έτσι θέλει οι παίκτες του να είναι μαχητές προκειμένου να ξεπεράσουν τα όποια… εμπόδια προκύψουν: “Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουμε. Όποιος προσπαθεί στο τέλος δικαιώνεται. Η νοοτροπία που θέλω να περάσω στα παιδιά είναι να μην είναι μόνο αθλητές, αλλά και πολεμιστές. Το έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθειάς τους. Οι λεπτομέρειες μας έχουν κοστίσει μέχρι τώρα, ωστόσο αυτό που επιδιώκουμε είναι παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι”.
Ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο και περιλαμβάνει αρκετές ανατροπές. Όποιος δεν είναι σοβαρός, συγκεντρωμένος και εργατικός μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, θα το πληρώσει”.