Αμοιβαία τα αισθήματα του Βούλγαρη…

Αμοιβαία τα αισθήματα, θα μπορούσε να… σιγοψιθυρίζει ο Νίκος Βούλγαρης διαβάζοντας την ανακοίνωση του Παγκρατίου για την αποχώρησή του με προορισμό τον Πανελευσινιακό. Φρόντισε όμως όχι μόνο να το ψιθυρίσει, αλλά να το… βροντωφωνάξει με ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι αυτά τα 12 χρόνια που ήταν στην ομάδα τον στήριξαν. Μάλιστα στέλνει και το δικό του μήνυμα στα “φιλαράκια μου-οπαδούς”, όπως τους αναφέρει χαρακτηριστικά λέγοντας “… κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βούλγαρη:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της καρδιάς μου με ανάγκασαν να αποχωρήσω. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα το καλύτερο για την ομάδα και μόνο. Με την ευκαιρία της αποχώρησης μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες, τους προπονητές (κυρίως τους Αλέκο Δάγλα και Άρη Λυκογιάννη) και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου.

Ξεχωριστά θέλω να ευχαριστήσω τα φιλαράκια μου-οπαδούς που με αγάπησαν και τους αγάπησα και κάθε φορά στο παρκέ φώναζαν το όνομα μου. Αυτοί είναι το Παγκράτι. Επίσης θέλω να τους ζητήσω κάτι τελευταίο ως αρχηγός. Να στηρίζουν την ομάδα και να την ακολουθούν γιατί πάνω από όλα είναι το Παγκράτι. Κανένας παίχτης δεν μπορεί να είναι πάνω από την ομάδα.

Τέλος, θέλω να αναφερθώ στους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Θοδωρή Βαρδιάνο που μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα με στήριξαν και με βοήθησαν να επανέλθω δριμύτερος σωματικά και ψυχολογικά.

Με τιμή,
ο πρώην αρχηγός του Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Νίκος Βούλγαρης».