Αμπατζίδης: «Στόχος η παραμονή»

ampatzidisΤο Πευκοχώρι γνώρισε την ήττα από τους Μαχητές και ο Κώστας Αμπατζίδης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα του.

«Ξέραμε οτι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο αλλά καταφέραμε να μπούμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά κάποια λάθη στο τρίτο δεκάλεπτο έφεραν την ομάδα πίσω στο σκορ ακομά και με δέκα πόντους αλλά η όμαδα κατάφερε να ανακάμψει,όμως τα λάθη στην άμυνα καθώς και η μη χρησιμοποίηση του δεύτερου ψηλού επέφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα στο τέλος».

Ο Κώστας θεωρεί οτι: «Τόσο σε ατομίκο όσο και σε ομαδικό επίπεδο η άμυνα πρέπει να βελτιωθεί ώστε να επιτεύχθούν νικήφορα αποτελέσματα και οτι το παιχνίδι με την Κύμη είναι πολύ ενδιαφέρον αν λάβουμε υπ’όψιν οτι είναι αήττητη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στόχος της ομάδας πλέον είναι η παραμονή στην Α2, καθώς χάθηκαν δύο κρίσιμα παιχνίδια με Ηρακλή και Πεύκα και οτι όλοι στηρίζουν και θαυμάζουν την δύσκολη επιλογή της διοίκησης να αγωνιστεί η ομάδα στην Α2 παρά τις όποιες αντιξοότητες κλήθηκε να αντιμετωπίσει».