Αμφίβολλος ο Μίλοβιτς

Η ήττα την περασμένη αγωνιστική από το Παγκράτι έχει αφήσει… πληγές, καθώς πρόκειται για τη δεύτερη εντός έδρας ήττα για τους «μελανόλευκους». Παρόλα αυτά, η ομάδα του Νίκου Βετούλα στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (11/12) με αντίπαλο τον Αμύντα.

Αμφίβολος για τον αγώνα με τον σύλλογο του Υμηττού είναι ο Ζόραν Μίλοβιτς, του οποίου η κατάσταση επιβαρύνθηκε από τη συμμετοχή του στον αγώνα με το Παγκράτι.

Παράλληλα, εκτός προπονήσεων παραμένουν και ο Σταύρος Δανιήλ  και Παναγιώτης Καπερώνης που δύσκολα θα μπορέσουν να επιστρέψουν πριν έρθει το νέο έτομε την επιστροφή τους να αναμένεται μετά το νέο έτος.

 «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι σε μία ομάδα αρκετά δυνατή. Η συγκεκριμένη περίοδος δεν μας βρίσκει σε καλή κατάσταση τόσο ψυχολογικά έπειτα από τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε το ματς με το Παγκράτι, όσο και αγωνιστικά, αφού τα προβλήματα τραυματισμών, δεν μας επιτρέπουν να προετοιμαστούμε με ιδανικό τρόπο», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «μελανόλευκων», Νίκος Βετούλας και πρόσθεσε:

«Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, απέναντι σε μία ομάδα που τρέχει και βγάζει ενέργεια. Είναι πρώτη στην κατηγορία με τους αιφνιδιασμούς και αυτό, πρέπει να το περιορίσουμε, ελέγχοντας και κατεβάζοντας το ρυθμό. Αν τα καταφέρουμε και πάμε σε «κλειστό» παιχνίδι με χαμηλό σκορ, θα έχουμε τύχη».

 Συνάντηση με τους παίκτες

Συνάντηση είχαν χθες στο κλςιστό της Περιβόλας  ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Μολφέτας, ο Γενικός Αρχηγός Βασίλης Λιανός και ο Κώστας Καραπάνος, με τους παίκτες, προκειμένου να τεθούν τα όποια προβλήματα ενδεχομένως υπάρχουν.

Ο Ανδρέας Μολφέτας, ζήτησε από τους παίκτες περισσότερη ενέργεια και ψυχή στο παιχνίδι τους,  τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη του, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο προπονητής είναι πάνω από αυτούς. Απαντες συμφώνησαν πως θα προσπαθήσουν να δείξουν στις επόμενες αγωνιστικής διαδορετικό πρόσωπο.

Πηγή: sportfmpatras.gr