titanes_palamaΤο καλό τους πρόσωπο θα επιδιώξουν οι Τιτάνες που θα ταξιδέψουν στο Άργος Ορεστικό να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

Σοβαρότητα ,αυτοσυγκέντρωση και  πολύ πάθος ζήτησε από τους παίχτες του ο προπονητής της ομάδος Λευτέρης Χαντζιάρας  για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/12) και ήδη από την Τρίτη έχουν μπει σε ρυθμούς παιχνιδιού με πολύ τρέξιμο και τακτική.

Η ομάδα του Παλαμά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και αναμένεται να ταξιδέψει για άλλη μια φορά πλήρης η  αποστολή με μοναδικό ερωτηματικό απουσίας αυτό του Θεοχάρη Καρπούζα που εκκρεμεί η  χορήγηση αδείας αφού εκπληρώνει τη στρατιωτική του θητεία.

Αν και η θερμοκρασία που θα επικρατεί στο Άργος Ορεστικό δεν θα είναι και από τις ιδανικότερες αφού αναμένεται να έχει θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν την  ατμόσφαιρα θα ζεστάνουν για άλλη μια αγωνιστική ο φίλαθλος κόσμος του Παλαμά που θα ακολουθήσει την αποστολή και σ αυτό το δύσκολο ταξίδι δίνοντας και πάλι το παρόν του και την πολύτιμη στήριξη στην ομάδα.