Αμφίβολος ο Κυπριτζόγλου

Ο Παντελής Κυπριτζόγλου αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του Περάματος, ένα 24ωρο πριν από το μεγάλο ματς της 14ης αγωνιστικής, κόντρα στον ΟΦΗ. Ο 29χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση, δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και αν δεν βελτιωθεί η κατάστασή του το Σάββατο, δεν πρόκειται να τεθεί στη διάθεση του Ντίνου Καλαμπάκου.

“Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος για εμάς, έστω κι αν είναι ακόμα πολύ νωρίς για να προδικάσουμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος” λέει στο basketball ο προπονητής του Περάματος.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ματενίδης, Ξενάκης επιστρέφουν στον ΟΦΗ, λύνοντας όλα τα προβλήματα του Βαγγέλη Βλάχου. “Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για το στόχο. Έχουμε κάνει το πλάνο μας, πιστεύω ότι είμαστε ομάδα με περισσότερο βάθος και θα πάμε για να κερδίσουμε.

Είναι ένα ακόμη σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε να μείνουμε πρώτοι και όπως είπα ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε την αναμέτρηση» λέει από τη μεριά του ο Βαγγέλης Βλάχος.