Αμφίβολος ο Νικολάου εν όψει Πορφύρα

kleisto-axagiaΜία σημαντική πρόκληση έχει μπροστά της η Αχαγιά καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πορφύρα. Η προετοιμασία διεξάγεται με απουσίες καθώς ο Σπύρος Δεράος δεν έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Νικολάου, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, ο πατρινός σύλλογος απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο.

Αναλυτικά:

«Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής περιόδου, θα δώσει την Κυριακή η Αχαγιά 82 στο γήπεδό της, στις 5 μ.μ., με αντίπαλο τον Πορφύρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών της Αχαγιάς στο δύσκολο έργο που έχει την Κυριακή απέναντι σε μία ομάδα, που θα αναζητήσει «πάση θυσία» τη νίκη.

Στο μεταξύ, ο Σπύρος Δεράος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με μοναδική εξαίρεση τον Παναγιώτη Νικολάου, που ταλαιπωρείται από φλεγμονή στον αγκώνα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή, στο ζέσταμα πριν το ματς».