Η ξεκούραση συνήθως κάνει… καλό στις ομάδες, όχι όμως και στους Μαχητές Δόξας Πεύκων. «Οι διακοπές είναι για τις ομάδες που δεν δουλεύουν» λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κυριακού, ο οποίος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το ρεπό της περασμένης Κυριακής με… εποικοδομητική προπόνηση. Αλλωστε, τα Πεύκα έχουν μπροστά τους το πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με το Στρατώνι.

«Μόνο το γεγονός ότι είναι σχεδόν η ίδια ομάδα εδώ και χρόνια λέει πολλά. Εχει καλό και έμπειρο προπονητή, που γνωρίζει καλά τους παίκτες, είναι ομάδα με παίκτες που ξέρουν να παίζουν μαζί και αυτό καθιστά το Στρατώνι πολύ επικίνδυνο» συνεχίζει ο Δημήτρης Κυριακού.

Το μοναδικό πρόβλημα των Μαχητών Δόξας είναι ο Γιώργος Παυλίδης. Ο 37χρονος σέντερ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς από τον προηγούμενο αγώνα με τον Ιωνικό Ν.Φ. και δεν έχει κάνει προπόνηση εδώ και 10 μέρες. Αν και θα προσπαθήσει να προπονηθεί σήμερα, η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα με το Στρατώνι θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.