apollonas-koropiΓια δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η (2η) αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β΄ Εθνικής θα είναι λειψή. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει την Αγία Παρασκευή μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε για αντικανονική συμμετοχή του Εσπέρου ΑΟΠΑ στο νέο πρωτάθλημα, οδήγησε την ΕΟΚ στην αναβολή της αναμέτρησης των Πατρινών με το Μαρούσι. Κάπως έτσι το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά (και όχι οκτώ) αγώνες.

Η αναμέτρηση του Περιστερίου με τη Νέα Κηφισιά, δύο ομάδων που μέχρι πριν από λίγα χρόνια βρίσκονταν στη Basket League, είναι αυτή που ξεχωρίζει από τη 2η αγωνιστική, μαζί με την κόντρα του Κορωπίου με τον Πρωτέα Βούλας, δύο “φρέσκων”, πλην όμως φιλόδοξων ομάδων στην κατηγορία. Άκρως ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η μονομαχία στη Μάνδρα μεταξύ του νεοφώτιστου Μανδραϊκού και του Πανελευσινιακού, όπως και το ματς που θα γίνει μία ώρα αργότερα στη Νίκαια. Eκεί ο Ιωνικός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Απόστολο Πάντσιο να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των δύο ομάδων, μιας και το καλοκαίρι μεταπήδησε από τη Ριζούπολη στη Νίκαια.

Μετά τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης Κυριακής στον Αγιο Δημήτριο, ο Παπάγος φιλοδοξεί να κάνει το δύο στα δύο απέναντι στον Φιλαθλητικό, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν με απρόσμενη εντός έδρας ήττα. Με μία εβδομάδα καθυστέρηση θα κάνει την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα ο Εργοτέλης, απέναντι στον ισχυρό Πανερυθραϊκό, ενώ κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο αγώνας του Τρίτωνα με τον Κρόνο στο κλειστό του Στρέφη, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παπάγου 17.00 Παπάγος-Φιλαθλητικός Παπαθανασίου-Μαραμής
Στρέφη (κ.θ.) 17.00 Τρίτωνας-Κρόνος Χρηστίδης Π.-Καλογερόπουλος Φ.
Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-Πρωτέας Βούλας Μπούκας-Μαγκουνής
ΔΑΚ Νίκαιας 18.00 Ιωνικός Ν.-Απόλλων Σμ. Τσαχάρης-Τσολάκος
Λίντο 17.00 Εργοτέλης-Πανερυθραϊκός Κυριακόπουλος-Νάστος
Α. Παπανδρέου 17.00 Περιστέρι-Ν. Κηφισιά Παπαφωτίου-Στρέμπας
Μάνδρας 17.00 Μανδραϊκός-Πανελ/κός Αποστολίδης-Γιακείμη