ball- periergiΕπιστροφή στην δράση μετά το ρεπό για το Ανατόλια και μπροστά του έχει τον σκληροτράχηλο Ιωνικό το εμπόδιο του οποίου πρέπει να ξεπεράσει ώστε να διατηρήσει απόλυτο για άλλη μια αγωνιστική, την 17η.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρακολουθεί τα δρώμενα και η Ασπίδα Ξάνθης η οποία θα δοκιμαστεί μέσα στον πάντα μαχητικό Μακεδονικό ενώ η Ευκαρπία παίζει εντός έδρας με την Αγ. Βαρβάρα Καβάλας και το μόνο που θέλει είναι η νίκη που θα την βοηθήσει να ξεχάσει…εν μέρει ότι έγινε την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Κομοτηνή θα διεκδικήσει την 12η νίκη της απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Μαντουλίδη ενώ ο ανεβασμένος από τη τελευταία μεγάλη νίκη του, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ουραγό Απόλλων Αρναίας.

Τέλος, οι Τιτάνες Δράμας χρειάζονται τη πρώτη τους νίκη στον δεύτερο γύρο ώστε να μην αρχίσουν να ανησυχούν για…περιπέτειες και θα προσπαθήσουν να την κατακτήσουν απέναντι στην αξιόμαχη ΜΕΝΤ που επίσης έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Στον πρώτο γύρο οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 66-75.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Ασπίδα Ξάνθης (Μακεδονικού, 18:00)
Ευκαρπία – Αγ. Βαρβάρα (Ευκαρπίας, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – ΜΕΝΤ (ΔΗΓΑ Δράμας, 18:00)
Απόλλων Αρναίας – Εθνικός Αλ/πολης (Αρναίας, 18:00)
Μαντουλίδης – Κομοτηνή (Μαντουλίδης, 18:00)
Ανατόλια – Ιωνικός Ιωνίας (Ανατόλια, 18:00)
ρεπό ο Ζέφυρος