Ανέβηκε και δεν σκοπεύει να κατέβει…

Ο Κένταυρος Καλλικράτειας μετά τη τελευταία επιτυχία του είναι στη κορυφή και θέλει να το απολαύσει όσο περισσότερο γίνεται. Βέβαια, αυτό που τους απασχολεί είναι ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να «σταματήσουν» τη Κομοτηνή κάτι το οποίο όπως φάνηκε και στις προηγούμενες αγωνιστικές είναι εφικτό αλλά σίγουρα όχι εύκολο…

Δεν της άρεσε καθόλου της Ελευθερούπολης η ήττα από τον Ιωνικό και θα κάνει τα πάντα για να μην υποστεί το ίδιο και αυτή την αγωνιστική στην οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Γαλαξία Αδένδρου.

Αντίθετα ο Ιωνικός Ιωνίας θέλει όσο τίποτε άλλο να επαναλάβει την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής προκειμένου να επικρατήσει του Ασβεστοχωρίου και να ανακάμψει ταυτόχρονα και βαθμολογικά.

Η Χαλκηδόνα έχει πετύχει «καρέ» των επιτυχιών και σκοπεύει να συνεχίσει… Οι παίκτες του Δημήτρη Γεροφώτη υποδέχονται τον Μακεδονικό και ιδιαίτερα εντός ο μόνος στόχος τους είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος… Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να της αντισταθεί ο αντίπαλος της… Ντέρμπι έχουμε και στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Μαντουλίδη και ΧΑΝΘ με έπαθλο τη τέταρτη νίκη για όποιον από τους δυο επικρατήσει του άλλου (άλλωστε είναι μέχρι στιγμής… ισόπαλοι).

Να μην μείνουν στη…προσπάθεια αλλά να κάνουν το βήμα παραπάνω και να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης φιλοδοξούν οι Τιτάνες Δράμας στον αγώνα τους με το Ανατόλια ενώ να ξεφύγουν από τις θέσεις που κρύβουν πολλούς κινδύνους θέλουν Δόξα Δρυμού και Πολύγυρος αλλά μόνο ένας θα τα καταφέρει…

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (28/11):

Χαλκηδόνα  Μακεδονικός (ΔΑΚ Χαλκηδόνας , 18:00)
Ελευθερούπολη – Γαλαξίας Αδένδρου (Ελευθερούπολης, 18:00)
Ασβεστοχώρι – Ιωνικός Ιωνίας (Ασβεστοχωρίου, 18:00)
Κένταυρο Καλ/τειας – Κομοτηνή (Αγ. Παύλου, 18:00)
Δόξα Δράμα – ΠΟλύγυρος (ΔΑΚ Μυγδονίας, 18:00)
Μαντουλίδης – ΧΑΝΘ (Μαντουλίδη, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Ανατόλια (ΔΓΑ Δράμας, 18:00)