Ανέλαβε ο Αλμπάνης, συμφώνησε με Τραϊανό, Τζακόπουλο, Κυριακού!

Ο Ηρακλής δεν είναι έτοιμος να παραδώσει τα όπλα, όχι τουλάχιστον με την εφηβική του ομάδα. Εδώ και δύο 24ωρα λοιπόν ο “γηραιός” έχει νέο προπονητή, γενικό αρχηγό και μέχρι τον κυριακάτικο αγώνα με την Αγία Παρασκευή στην Αθήνα θα έχει και δύο, ίσως και τρεις επαγγελματίες παίκτες!

Ο Θοδωρής Αλμπάνης είναι από τη Δευτέρα ο νέος τεχνικός του Ηρακλή, αντικαθιστώντας τον Μάκη Καλανταρίδη (παρέμεινε υπεύθυνος των ακαδημιών) ενώ το πόστο του γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Χρήστος Χρηστίδης, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στον Πιερικό/Αρχέλαο.

Αυτοί οι δύο, μαζί με τον πρόεδρο Μάκη Σαρλή έχουν επιδοθεί από τη Δευτέρα σε ένα… κυνήγι παικτών, ώστε να ενισχυθεί ο Ηρακλής με επαγγελματίες, έστω και αργά. Τα… κουκιά βέβαια είναι μετρημένα, καθώς οι “κυανόλευκοι” βολιδοσκοπούν είτε παίκτες που είχαν δελτίο στην ομάδα την περασμένη σεζόν, είτε Ελληνες που αγωνίστηκαν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν πείσει τον Τάσο Τραϊανό, τον Νάσο Κυριακού (που δεν πήγε ποτέ στον Διαγόρα) και πιθανότατα σε αυτούς θα προστεθεί και ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος!

Επίσης, έγιναν προσπάθειες για τον Βασίλη Αγγελακόπουλο που δεν δέχτηκε, ενώ δεν τίθεται θέμα συμφωνίας για τους Βλάντιμιρ Πέτροβιτς (που έκανε άλλωστε και προσφυγή στη FIBA το περασμένο καλοκαίρι), Γιάννη Δεμερτζή, παρ’ ότι ο τελευταίος έκανε δύο προπονήσεις στο Ιβανώφειο.