Ανέλαβε ο Καρακώστας

Μία μέρα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Οικονομάκη, η Χαλκίδα ανακοίνωσε το διάδοχό του, ο οποίος δεν είναι άλλος (εδώ είχατε διαβάσει από χθες ότι είναι ο βασικός υποψήφιος) από τον Φώτη Καρακώστα! Ο πρώην προπονητής του Ιλίου προσεγγίστηκε για δεύτερη φορά από τους Ευβοιώτες και έστω και υπό αυτές τις συνθήκες  ο… γάμος πραγματοποιήθηκε.

Ο Καρακώστας πήγε χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα και έκανε μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση, αναλαμβάνοντας την… επικίνδυνη αποστολή να σώσει την ομάδα, ξεκινώντας από το εκτός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Εσπερο ΑΟΠΑ. Οπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Χαλκίδα θα αναχωρήσει για την Πάτρα από το Σάββατο προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία από το αυθημερόν ταξίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι άνθρωποι της ΧΑΛΚΙΔΑΣ , μετά την λύση της συνεργασίας με τον ΚΩΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ , κινήθηκαν πολύ γρήγορα και ήρθαν σε συμφωνία με τον πολύπειρο προπονητή ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ηδη ο νέος προπονητής , έκανε την πρώτη του προπόνηση μαζί με τον βοηθό προπονητή Αλέξη Βελισσαράκο , και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία , την ομάδας για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής στην Πάτρα με τον Εσπερο.

Φυσικά ένα απο τα πρώτα θέματα που , θα προσέξει ο νέος προπονητής , είναι η αλλαγή της ψυχολογίας των παικτών ,και φυσικά να προσθέσει τα δικά του στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας , δουλεύοντας σε συγκεκριμένα πράγματα , τα οποία ελλειπαν απο το παιχνίδι της ΧΑΛΚΙΔΑΣ .

Η επιτροπή Μπάσκετ , της ΧΑΛΚΙΔΑΣ , με αυτήν την κίνηση , δείχνει ξεκάθαρα ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να διεκδικήσει ότι μπορεί περισσότερο.

Παρά την αποχώρηση του ΕΚΙΝΕ , και τα όποια προβλήματα υπάρχουν , υπάρχει μια γενική συσπείρωση των υπολοίπων παικτών ,στην οποία ο νέος προπονητής θα προσθέσει την δική του εμπειρία και γνώση , έτσι ώστε να έχει αποτέλεσμα όλη αυτή η προσπάθεια που θα πραγματοποιηθεί , αρχής γενομένης απο τον αγώνα της Κυριακής με τον Εσπερο».