Η μη αναμενόμενη μέχρι τώρα πορεία του Μίλωνα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με ισάριθμες νίκες και ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές οδήγησε την ηγεσία του συλλόγου να προχωρήσει σε αντικατάσταση του προπονητή.

Η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο ενός παλιού γνωστού που μετά από αρκετά χρόνια βρίσκεται ξανά στο τιμόνι του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Ο Τάκης Πανουλιας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής των «πρασίνων» με μόνο στόχο να οδηγήσει την ομάδα μακριά από την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Μετά την πρώτη προπόνηση ενώπιον παικτών και παραγόντων ο πολύπειρος κόουτς τόνισε τους στόχους και τα αρχικά σχέδια του, θέλοντας έτσι να βάλει βάσεις από την πρώτη κιόλας επίσημη εμφάνιση του στο προσεχές παιχνίδι με την ΕΑΠ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, προκειμένου όλα να πάνε καλά και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός του Μίλωνα.