Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ο Μυριούνης

Η ήττα πλήγωσε όλους στον Δίωνα Κυπαρισσίας, καθώς κάνει το έργο της ομάδας για σωτηρία ακόμη πιο δύσκολο, με τον προπονητή του συλλόγου Χρήστο Μυριούνη, να… βγαίνει μπροστά. Και ν’ αναλαμβάνει εκείνος όλο το μερίδιο της ήττας στην Κρήτη, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι ξέρει να προστατεύει τους παίκτες του και να μην κρύβεται πίσω από δικαιολογίες. Ο Έλληνας προπονητής, μάλιστα εκτός του ότι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τα ψυχικά αποθέματα που «κατέθεσαν» στο παρκέ, έδωσε συγχαρητήρια και στον προπονητή και τους παίκτες του Εργοτέλη.

«Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι “άντρας” και ποτέ να μην κρύβομαι κ να μην ψάχνω δικαιολογίες θέλω να πω πως αναλαμβάνω πλήρως σήμερα ΕΓΩ την ευθύνη για την ήττα στην Κρήτη από τον Εργοτέλη αφού δεν μπόρεσα να βρω τον τρόπο και τις λύσεις στο τέλος του αγώνα ώστε να βοηθήσω τα παιδιά να φτάσουν σε μια τεράστια νίκη παραμονής ενώ την είχαμε πραγματικά μέσα στα χέρια μας…», έγραψε ο Μυριούνης στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συνέχισε: «Τα παιδιά σήμερα κατέθεσαν ότι είχαν κ δεν είχαν στο παρκέ και για αυτό μπαίνω μπροστά κ αναλαμβάνω αυτήν την ήττα.
Συνεχίζουμε…δύο αγωνιστικές ακόμα και με δύο νίκες κρατάμε ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ την τύχη στα χέρια μας χωρίς να εξαρτιόμαστε από κανέναν…
Θέλω όμως Να δώσω και τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Εργοτέλη κ στον κόουτς Βισκαδουράκη για την νίκη κ το πάθος πού έδειξαν παίζοντας μόνο κ μόνο για την αξιοπρέπεια τους κάτι που εύχομαι να κάνουν όλες οι ομάδες μέχρι τέλους του πρωταθλήματος…».