Αναβλήθηκε λόγω… περιττών εξόδων!

Την απόφαση να αναβάλλει τον αγώνα της Ολύμπιας Λάρισας με τον Διαγόρα Ρόδου πήρε σήμερα το πρωί η Ελληνική Ομοσπονδία, όπως ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ πριν από λίγη ώρα!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, η απόφαση πάρθηκε επειδή δεν έχει καταστεί δυνατό να υπάρξει επικοινωνία με ανθρώπους της Ολύμπιας Λάρισας ώστε να ενημερώσει εάν θα «κατεβάσει» ομάδα την Κυριακή. Το σκεπτικό της ΕΟΚ, λοιπόν, ήταν να γίνει η αναβολή του αγώνα προκειμένου να αποφευχθούν τα περιττά έξοδα, τόσο για τον Διαγόρα, όσο και για την Ομοσπονδία

Συνεπώς, η Ολύμπια θα μηδενιστεί την επόμενη αγωνιστική, κατά την οποία αγωνίζεται εκτός έδρας (και δεν θα χρειαστεί μετακίνηση άλλης ομάδας), θα υποβιβαστεί αυτομάτως στο τοπικό πρωτάθλημα και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ, η οποία αναφέρεται και στις αλλαγές που έγιναν στη διεξαγωγή των αγώνων Λαύριο-ΚΑΟΔ (Α2), Πέραμα/Ερμής-Αιγάλεω (Β’ Εθνική) και Παλαιό Φάληρο-Ψυχικό (Γ’ Εθνική):

– Με απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ ο αγώνας ΓΣ Ολύμπια Λάρισας – ΓΣ Διαγόρας Ρόδου της 24/11/2010 για το Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αναβάλλεται.

– Για συγκοινωνιακούς λόγους ο αγώνας ΓΣ Λαυρίου – ΚΑΟ Δράμας για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 3/11/2010 αντί ώρας 17.30 θα διεξαχθεί στις 16.30 στο ίδιο γήπεδο.

– Ο αγώνας ΓΣ Περάματος Ερμής – Αιγάλεω ΑΟ της 24/10/2010 για το Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί στο Εθνικό κλειστό γήπεδο Δραπετσώνας και ώρα 17.00.

– Ο αγώνας ΑΟ Π.Φαλήρου – ΑΕ Ψυχικού της 24/10/2010 για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος Νότου) θα διεξαχθεί στο Γήπεδο ΕΑΚ Γλυφάδας (Μάκης Λιούγκας) και ώρα 17.00.