Αναβολές λόγω Covid 19 και απεργία της ΠΝΟ

Ο Covid 19 “χτύπησε” την αναμέτρηση του Χαρίλαου Τρικούπη με την Καρδίτσα και το παιχνίδι δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας βρέθηκαν θετικοί. Η Καρδίτσα είχε ζητήσει την αναβολή του παιχνιδιού, κάνοντας γνωστό ότι “… μετά τη διάγνωση αθλητών μας που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, καταθέσαμε αίτημα αναβολής του αγώνα Χ.Τρικούπης Μεσολογγίου-Καρδίτσα. Ο σχετικός κανονισμός προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Αυτό που τώρα προέχει είναι η υγεία των αθλητών και η γρήγορη επάνοδος τους στο γήπεδο”.

Λίγες ώρες αργότερα έγινε δεκτό το σχετικό αίτημα με την ΕΟΚ ν’ ανακοινώνει: “Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 στο σωματείο ΑΣ Καρδίτσας, ο αγώνας ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΑΣ Καρδίτσας της 12/12/2021 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών αναβάλλεται”.

Πέρα, όμως από το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει και αναβολή στο ματς της Παναχαϊκής με τον Εργοτέλη, λόγω της απεργίας των ναυτεργατών. “Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με νέα 48ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων, ο αγώνας Παναχαϊκή ΓΕ – ΓΣ Εργοτέλης της 12/12/2021 για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (1ος όμιλος) αναβάλλεται”, ανακοίνωσε η ομοσπονδία.