Αναβολή στην εκδίκαση από το ΑΣΕΑΔ της προσφυγής του Κωστούλα κατά του ΓΣ Βόλου

Του… χρόνου θα μάθει όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης Κωστούλας εάν θα μπορεί να ενισχύσει τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο προπονείται από την έναρξη της σεζόν. Ο 19χρονος αθλητής άφησε το ΓΣ Βόλου και εντάχθηκε στους “ερυθρόλευκους”, με την προηγούμενη ομάδα του, ωστόσο να μην συναινεί σε αυτή τη μετακίνηση.

Έτσι οι δύο πλευρές θα λύσουν πλέον τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες, με τον παίκτη να έχει καταθέσει ήδη προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Μία προσφυγή που είχε αρχικά οριστεί να εκδικαστεί την Παρασκευή 16/11, όμως η πλευρά του ΓΣ Βόλου ζήτησε και πέτυχε την αναβολή της εκδίκασης. Πλέον η νέα ημερομηνία είναι στις 20/12, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης και ο Ολυμπιακός Βόλου θα μάθουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ με την έλευση του νέου έτους.

Αντίθετα από τον Κωστούλα, ο Ολυμπιακός Βόλου είδε ένα άλλο ζήτημα να “κλείνει”. Πρόκειται για το δελτίο του Θεοφάνη Αγγελοκωστόπουλου, με τον 19χρονο γκαρντ να μπορεί πλέον να ενισχύσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της στη Γ’ εθνική. Ο νεαρός παίκτης αγωνιζόταν στα Βριλήσσια, αλλά πλέον είναι κάτοικος Βόλου, καθώς σπουδάζει στην πόλη κι έτσι “μετακόμισε” και μπασκετικά στους “ερυθρόλευκους”, με τους οποίους αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο ματς κόντρα στη Μελίκη.

.
Διαβάστε ακόμη…