Αναγέννηση Πετραλώνων: «Αυτό είναι σκάνδαλο»!

Οριστικά στη Β’ ΕΣΚΑ θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν η Αναγέννηση Πετραλώνων, καθώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση που έκανε για τον αγώνα με τον Παπάγου, κατοχυρώνοντάς τον υπέρ των «στρατηγών».

Ο λόγος της απόρριψης ήταν ένα… λάθος που έγινε στην αναφορά της ώρας που υποβλήθηκε η ένσταση από τους ανθρώπους της Αναγέννησης, οι οποίοι αντί για 21:50 έγραψαν 19:50!

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε! Εμείς πάνω στον πανικό μας υποπέσαμε σ’ ένα λάθος στην ώρα της υποβολής της ένστασης και αντί για 21.50 σημειώσαμε 19.50! Πρέπει, λοιπόν, τα αρμόδια όργανα του ΑΣΕΑΔ να κατακυρώσουν γι’ αυτό τον λόγο το ματς στον Παπάγου; Αυτό είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ και θέλω να το γράψετε με κεφαλαία γράμματα!

Πρώτη φορά βλέπω να δικαιώνεται ομάδα από τα αρμόδια όργανα για αντικανονική χρησιμοποίηση αθλητή σε επίσημο αγώνα και ενώ έχει εκδοθεί απόφαση κατά αυτής από την ΕΣΚΑ με ψήφους 13 υπέρ και 1 κατά! Αν είναι δυνατόν! Τέλος πάντων! Εμείς δεν πρόκειται να προσφύγουμε στον Άρειο Πάγο, αφού σε μια τέτοια περίπτωση η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σε τρία έτη από σήμερα!

Θα επιδιώξουμε να οργανώσουμε την ομάδα μας, με σκοπό να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ! Δεν φοβόμαστε κάποιον ή κάτι γιατί έχουμε φοβερές υποδομές στο σωματείο μας» δήλωσε στο σάιτ athlisi.com ο πρόεδρος της Αναγέννησης Πετραλώνων, κ. Βασιλοπούλος.

Πηγή: athlisi.com