Αναγνωστόπουλος: «Ο στόχος θα επιτευχθεί αρκετά γρήγορα»

Το πρώτο sold out της χρονιάς αναμένεται να λάβει χώρα στον κυριακάτικο (4/11) εντός έδρας αγώνα του Ερμή με αντίπαλο το Ηράκλειο. Ήδη έχει εξαντληθεί το 90% των εισιτηρίων ,ενώ και τα υπόλοιπα αναμένεται να πουληθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Φαίνεται ότι οι φίλοι του Ερμή, θα δώσουν άλλη μια φιέστα στην κερκίδα, ευελπιστώντας να πανηγυρίσουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Ερμή.

Για το παιχνίδι μίλησε ο πρώτος  σκόρερ της ομάδας, Γιώργος Αναγνωστόπουλος: «Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα, θα βγούμε νικητές. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Στην έδρα μας είναι αλλιώς. Η δυναμική μας είναι μεγαλύτερη και η πίεση από την κερκίδα προς τους αντιπάλους ανυπόφορη. Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι μπορεί ο μέσος όρος ηλικίας αυτής της ομάδας να είναι πολύ μικρός αλλά οι προοπτικές είναι πολύ μεγάλες.

Βέβαια, μας βοηθάει και το σχετικά εύκολο πρόγραμμα αλλά νομίζω ότι ο στόχος της σωτηρίας θα επιτευχθεί και αρκετά γρήγορα. Πάντως ειλικρινά απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ στον Ερμή. Ειδικότερα φέτος που όλα τα παιδιά είναι νεαρά με πολύ μεγάλη διάθεση, πάθος και ενέργεια. Στα συν βέβαια είναι και το προπονητικό επιτελείο (Πέρκος – Γεροφώτης), το οποίο είναι εξαιρετικά καταρτισμένο παρά το νεαρό της ηλικίας τους».