Σε αναζήτηση ψηλού, αποχαιρέτησε τρεις…

Μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Θόδωρο Γεωργίτση και τον Γιάννης Κασούρα, ο Ερμής Λαγκαδά έχει ξεμείνει από ψηλούς. Οι μόνοι αθλητές που υπάρχουν στο ρόστερ σε αυτές τις θέσεις είναι οι Ηλίας Τσιόγκας (18χρ., 2.00, forward) και Πιλκούδης (17χρ., 2.06, center) οι οποίοι και προωθήθηκαν στην αντρική ομάδα. Ωστόσο το τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με τη διοίκηση εξετάζει πολλές περιπτώσεις αθλητών, κατά κύριο λόγο, νεαρών μιας και αυτό προτάσσει και η φιλοσοφία της ομάδας. Χθες δοκιμάστηκε ο Τόζιος (2.07, forward) που ανήκει στον Μαντουλίδη ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοκιμαστούν άλλοι 2 νεαροί αθλητές από την Βόρεια Ελλάδα που αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις.

Στα υπόλοιπα νέα, οι προπονήσεις ατομικής βελτίωσης συνεχίζονται κανονικά, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη ενδυνάμωση των 17 χρονών Στεφανίδη και Βράγγα που αναμένεται φέτος να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην αντρική ομάδα. Ο Άρης Στεφανίδης, διεθνής με την Εθνική Παίδων (1.98, guard) επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα που βγήκαν από τις ακαδημίες του Ερμή.

Τέλος το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά, εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Ο ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά, ευχαριστεί τους αθλητές Ονάσογλου, Γεωργίτση και Κάσουρα για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους. Και οι 3 τους διακρίθηκαν για το ήθος και τη μεγάλη διάθεση βοηθώντας στο έπακρο στην επίτευξη της παραμονής της ομάδας στην Α2».