Αναζητούν τη νίκη επανεκκίνησης

ikaroi-laxeioΝίκη επανεκκίνησης ψάχνουν οι Ίκαροι αυτή την αγωνιστική στο κλειστό της Κοιλάδας κόντρα στον Σταυρούπολη, προκειμένου να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στο πρωτάθλημα. Το 1-6 δεν κολακεύει καθόλου τους «κυανοκίτρινους» που ναι μεν κάνουν υπερπροσπάθεια με νέα πρόσωπα και νεαρούς παίκτες αυτή τη σεζόν αλλά ο σύλλογος είχε μάθει διαφορετικά την τελευταία 10ετια και ξενίζει το κακό ξεκίνημα στην κατηγορία.

Ο Στέργιος Ποργιόπουλος προσπαθεί να εντάξει συνεχώς νέα πράγματα στους παίκτες του, ώστε να βγάλουν ότι καλύτερο μπορούν στο παρκέ αλλά αυτό χρειάζεται υπομονή, υπομονή, υπομονή και σκληρή δουλειά. Το θετικό είναι η προσήλωση της διοίκησης στον στόχο, που έχει τεθεί για φέτος, ώστε η πρώτη ομάδα αλλά και τα υπόλοιπα κλιμάκια να βγάλουν καλούς παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Στον αγώνα με τον Σταυρούπολη θα γίνει και η μεγάλη λαχειοφόρος κλήρωση των ακαδημιών σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Σερρών, προκειμένου 2 τυχεροί να κερδίσουν ένα ταξίδι της επιλογής τους.

Παράλληλα, οι Σερραίοι κάνουν κάλεσαμ στον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα να κατακτήσει τη νίκη.

«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει την Κυριακή 7/12/2014 στις 18:00 με αντίπαλο τον Σταυρούπολης, στο πλαίσιο της 9 πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».