Αναθεώρηση στόχων για Αστέρα

Το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρα Λάρισας καθώς βρέθηκαν στο Βόλο για να κατασκοπεύσουν το Αργος Ορεστικό (σ.σ έπαιζε με την Μεταμόρωση), δηλαδή τον αντίπαλο τους για αυτή την Κυριακή.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τον Αχιλλέα Σουλιώτη να απέχει από τις προπονήσεις καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ η συμμετοχή του θα κριθεί από το αν θα υπάρξει βελτίωση.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (25/1) προπόνησης τ βρέθηκε εκεί ο πρόεδρος της, Κώστας Μπαζάκης, ο οποίος μίλησε στους αθλητές του αναθεωρώντας τους στόχους καθώς  οι δυνατότητές της ομάδας είναι για κάτι καλύτερο από την απλή παραμονή.  Από τη στιγμή που και η τέταρτη (εκτός από την τρίτη) θέση επιτρέπει σε κάποιον να κάνει όνειρα ανόδου, ο Κώστας Μπαζάκης δεν δίστασε να τους πει πως πιστεύει σε κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, τους συνεχάρη για τα τελευταία αποτελέσματα και για τη μέχρι τώρα πορεία τους, ενώ το ίδιο έκανε και για τον προπονητή Θρασύβουλο Λιάγκα από τον οποίο όλοι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι στο σύλλογο.

Τέλος, ο Αστέρας έκοψε την πίτα του στο εστιατόριο «Συντριβάνι» με τον Θρασύβουλο Λιάγκα να είναι ο τυχερός του φλουριού. Ο προπονητής έφυγε με μια… εργαλειοθήκη από τον χορηγό της ομάδας Λευκαδίτη.

Πηγή: eleftheria.gr