Μετά τη χθεσινή τριάδα (Κοψαύτης, Γιαννουλάκό και Πόπαντιτς) ο Αρκαδικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Προδρόμου στην ομάδα της Τρίπολης, ενώ παράλληλα μας γνωρίζει το καινούργιου μεταγραφικό απόκτημα Μάρκο Πόπαντιτς .

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Αρκαδικού δεν σταματάει τις μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας και συνεχίζει τις ευχάριστες εκπλήξεις στους φίλους της ομάδας, αποκτώντας σήμερα έναν γνώριμο στο Αρκαδικό μπασκετικό κοινό, τον 26χρονο γκάρντ Γιάννη Προδρόμου, που είχε αγωνιστεί και παλιότερα στον Αρκαδικό, την αγωνιστική περίοδο 2010- 2011.

Ο Προδρόμου γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1987, έχει ύψος 1.96 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Φίλιππο Βέροιας, ενώ στη συνέχεια της καριέρας του ο Προδρόμου αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Α1), με τον οποίο συμμετείχε και στο FIBA EUROPE, την ΑΓΕ Χαλκίδας (Α2), τον Πανερυθραικό (Α2) και τα Τρίκαλα (Α1) πριν συμφωνήσει με τον Αρκαδικό.

Το καλοκαίρι του 2011 ο Προδρόμου αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Γερμανική Α2 κατηγορίας, φορώντας τη φανέλα της Κιρτσχάιμ.

Το βιογραφικό του Πόπαντιτς

Ο Σέρβος Μάρκο Πόπαντιτς θα είναι ο ξένος παίκτης του Αρκαδικού και αυτός που θα αναλάβει το σκοράρισμα από την περιφέρεια, μαζί με τους Κοψαύτη, Προδρόμου.

Ο Πόπαντιτς που θεωρείται εξαιρετικός σουτέρ, είναι γεννημένος στις 30 Αυγούστου 1989 και την περσινή αγωνιστική περίοδο έκανε πολύ καλή σαιζόν στην Α1 κατηγορία της Σερβίας με τη Σμεντερέβο, έχοντας 15 πόντους, 2.6 ασίστς και 1.1 κλέψιμο μέσο όρο με 85% ευστοχία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, 50% ευστοχία στα δίποντα και 34% στα τρίποντα.

Ο Πόπαντιτς έχει αγωνιστεί ακόμα στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα και την Ταμίς, στην Ισπανία με τη φανέλα της Τορελοντόνες και την Βουλγαρική Μπάλκαν».