Ανακοίνωσε και Φωτίου

Το Παγκράτι συνεχίζει δυναμικά το… μπάσιμο των μεταγραφών καθώς λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Σωκράτη Γκιζόγιαννη, ανακοίνωσε και τον Δήμο Φωτίου.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για ένα χρόνο με τον αθλητή Δήμο Φωτίου (1,97) .Ο 30χρόνος φόργουορντ αποτελεί τον εκλεκτό του Δημήτρη Λιόγα για την θέση του σμολ φόργουορντ, καθώς αποτελεί παίκτη με εξαιρετικό σουτ.Έτσι έπειτα από ενέργειες του χρηματοδότη του τμήματος μπάσκετ Κου Νίκου Μπογονικολού ο έμπειρος φόργουορντ αποτελεί παίκτης της ομάδας μας.

 

Την περσινή χρονιά ο Φωτίου βρέθηκε στην Λιβαδειά και την Γ’ Εθνική από όπου αποχώρησε για προσωπικούς λόγους στη μέση της σεζόν ενώ στη συνέχεια προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λιόγα.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Άλιμο πριν μετακομίσει στον Ιωνικό Ν.Φ και στην Α1, και στην συνέχεια στον Ιωνικό Νικαίας.Στη συνέχεια βρέθηκε στην Α2 και τον Σπόρτιγκ όπου ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, ενώ ο επόμενος του σταθμός ήταν η Νήαρ Ήστ.Πριν μεταγραφεί στην Λιβαδειά αγωνίστηκε σε Αιγάλεω και Χαλκίδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παγκρατίου τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι το Παγκράτι και σε αυτό βοήθησε τα μέγιστα η παρουσία του Δημήτρη Λιόγα με τον οποίο έχω συνεργαστεί άλλες δυο φορές.Την απόφαση μου ενθάρρυνε το περσινό “θαύμα” της παραμονής της ομάδας, το οποίο έζησα από κοντά και θα κάμω τα πάντα να μην ξανά βιώσει το Παγκράτι τέτοιο κίνδυνο».