Από τη ΜΕΝΤ «μετακομίζει» στον Πολύγυρο ο Γιάννης Καρασίμος, με τον 24χρονο φόργουορντ να «γεμίζει» έτσι ακόμη περισσότερο τη front line της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή Γιάννη Καρασίμο, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Γιάννης είναι 24 χρονών με ύψος 2,02 και αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις των φόργουορντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής στους Διόσκουρους Κοζάνης και το 2012 προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Άρη, ο οποίος τον ενέταξε στα τμήματα υποδομής του αγωνιζόμενος στο παιδικό και εφηβικό τμήμα. Στους κίτρινους αγωνίστηκε έως το 2016, έχοντας μάλιστα κληθεί και στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων και Εφήβων.

Η σεζόν 2016-2017 ήταν η πρώτη του στην Γ Εθνική με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, ενώ την επόμενη περίοδο(2017-2018) κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η σεζόν 2018-2019 τον βρήκε στην Γ Εθνική με τον Αίαντα Ευόσμου και το 2019-2020 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον οποίο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είχε μέσο όρο 7,6 πόντους και 8 εύστοχα τρίποντα σε 17 αγώνες.

Την περσινή περίοδο συμφώνησε με την ομάδα της ΜΕΝΤ όπου και αγωνίστηκε σε ελάχιστα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, το οποίο ως γνωστόν διακόπηκε λόγω της πανδημίας».