Ανακοίνωσε Μπόγδανο η Νίκη Βόλου

BogdanosΑν και προπονείται στη Νίκη Βόλου από τον Ιανουάριο, ο Δημήτρης Μπόγδανος μόλις σήμερα έγινε και επίσημα μέλος της βολιώτικης ομάδας, την οποία θα ενισχύσει την επερχόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνουν την συμφωνία τους με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Μπόγδανο. Ο έμπειρος φόργουορντ ανήκει στο δυναμικό του βολιώτικου συλλόγου από τον Ιανουάριο του 2013 χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί στο περσινό πρωτάθλημα της Α2.

Ο Δημήτρης Μπόγδανος είναι γεννημένος στις 26/10/1975, έχει ύψος 2.00μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”. Μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο κοντά όσο και μακριά από τη ρακέτα, ενώ ξεχωρίζει για την μαχητικότητά του και το πάθος του για τη νίκη.

Ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής έχει μεγάλη θητεία στα γήπεδα της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας. Έχει αγωνιστεί στον Γ.Σ. Λάρισας, στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στον Α.Σ. Τρίκαλα, στην Ολύμπια Λάρισας και στην Μεταμόρφωση Βόλου στην Γ’ Εθνική».