Ανακοίνωσε Σιζόπουλο, κοντά σε Λιούις

Από «βόμβα» σε «βόμβα» κινείται ο ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, μετά τον Γιώργο Κερασοβίτη οι κρητικοί απέκτησαν τον Ανδρέα Σιζόπουλο . Ωστόσο , ο ΟΦΗ δεν ετοιμάζεται και για τρίτο χτύπημα αφού είναι κοντά και στον Ντάρελ Λιούις.

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1983,  έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ. Κατά το παρελθόν ο Σιζόπουλος έχει αγωνιστεί σε  ΑΠΟΕΛ, Παπάγου, ΑΕΚΤ,  Νηαρ Ηστ,  Μίλωνα ,  ICBS, Αρκαδικός και Πανερυθραικό.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καλωσορίζει στην ομάδα μας, τον διεθνή Κύπριο γκαρντ-φόργουορντ, Ανδρέα Σιζόπουλο. Ο αθλητής θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στις 21 Αυγούστου, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας».

Για την επίτευξη της συμφωνίας με τους κρητικούς ο 28χρονος γκαρντ δήλωσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, για την θετική εξέλιξη της μεταγραφής μου στον ΟΦΗ. Χαίρομαι που οι συνομιλίες του κ.Ξημέρη και Βλάχου, είχαν αυτήν την κατάληξη.

Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και αποτελεί το καλύτερό δώρο για τα γενέθλιά μου που είναι σε λίγες ημέρες.

Γνωρίζω καλά τον Β.Βλάχο, ενώ με τους περισσότερους συμπαίκτες μου υπήρξαμε μαζί σε άλλες ομάδες, η είμαστε καλοί φίλοι. Αυτό προϋποθέτει ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια, που σημαίνει ότι διοίκηση και προπονητής εξετάζουν όλες τις παραμέτρους.

Ανυπομονώ να βρεθώ κοντά στον υπέροχο κόσμο του ΟΦH, που τον είχα γνωρίσει μόνο σαν αντίπαλος και ήταν πραγματικό καμίνι. Νομίζω ότι με τις κινήσεις που πραγματοποιεί η νεα μου ομάδα, θα πρωταγωνιστήσουμε στην Α».