Ανακοίνωσε Σπυριδώνη η Καρδίτσα

Ασταμάτητη είναι η Καρδίτσα, η οποία συνεχίζει να πραγματοποιεί μεταγραφές ώστε να παραταχθεί πιο δυνατή εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Ετσι, ο ΑΣΚ προχώρησε σε ακόμα μία προσθήκη, αυτή του Αλέξανδρου Συριδώνη, ενισχύοντας την περιφερειακή της γραμμή. 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

O ύψους 1,88 μ. πλέι μέικερ, έρχεται στην ομάδα για να δώσει ταλέντο και ποιότητα και να δυναμώσει την περιφερειακή γραμμή της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αν και μόλις 26 ετών, ο Σπυριδωνίδης έχει εμπειρία και πλούσιες παραστάσεις από το πιο υψηλό επίπεδο, καθώς το 2012 σε ηλικία 17 ετών έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη Basket League. Στην Α1 της χώρας μας, αγωνίστηκε για οκτώ σεζόν από το 2012 έως το 2020, σε Ηλυσιακό, ΚΑΟ Δράμας, Κηφισιά, Κόροιβο, Χολαργό και Ρέθυμνο, καταγράφοντας συνολικά 132 ματς στη Basket League. Τη σεζόν 2020-21, ο Αθηναίος γκαρντ βρέθηκε στη Φινλανδία για τη Μπίσονς Λόιμα, στην οποία ήταν ο βασικός πλέι μέικερ με μέσους όρους 14,7 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 5,3 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών, μετρώντας συνολικά 269 πόντους σε 56 συμμετοχές με τη «γαλανόλευκη».
Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».