Ανακοίνωσε τον Χαράλαμπο Μακρή ο Απόλλων Καλαμαριάς

Τη συμφωνία του με τον Χαράλαμπο Μακρή ανακοίνωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς. Ο νεαρός άσος έχει αρκετές αγωνιστικές εικόνες από το πρωτάθλημα της Α2 με την Ευρώπη Πευκοχωρίου, αλλά και από την παρουσία του στην ομάδα του Ηρακλή (εφηβικό, Κ20 και προπονήσεις με την αντρική ομάδα) και αναμένεται ν’ αποτελέσει ένα από τα βασικά “εργαλεία” για το προπονητικό επιτελείο του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“O Aπόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή, Χαράλαμπο Μακρή. Ο νεαρός την σεζόν 2018-19 ανήκε στην Ευρώπη Πευκοχωρίου, αποκομίζοντας εμπειρίες σε μια ομάδα που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2.
Ο 20χρονος παίκτης, με ύψος 2.00, ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στην Ολλανδία, όπου γεννήθηκε. Έπαιξε στη ZZ-Leiden μέχρι το 2016 και την σεζόν 2016-17 μετακόμισε στον Ηρακλή αγωνιζόμενος στο εφηβικό αλλά και στην Κ20. Συνέχισε στον “Γηραιό” την σεζόν 2017-18 παίζοντας στην Κ20 ενώ συμμετείχε και σε προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Την περίοδο 2018-19 αποτέλεσε μέλος της Ευρώπης Πευκοχωρίου, η οποία αγωνίστηκε στην Α2. Η “οικογένεια” του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλωσορίζει τον Χαράλαμπο Μακρή και του εύχεται κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!”.