Ανακοίνωσε τον Χριστόφορο Κελαϊδή ο Κόροιβος

Έναν ακόμη παίκτη που γνωρίζει καλά θα έχει στη διάθεσή του ο Κώστας Σορώτος στον Κόροιβο. Ο Χριστόφορος Κελαϊδής μετά το πέρασμά του από τον Πανελευσινιακό, θα… ακολουθήσει τον Σορώτο και στην Αμαλιάδα, με τον Κόροιβο να ανακοινώνει τη συνεργασία τους. Έτσι μετά τους Τσιάκο, Καπώνη και Γκιουζέλη και ο Κελαϊδής θα τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Έλληνα προπονητή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Χριστόφορο Κελαϊδή.

Ο νέος αθλητής της ομάδας μας είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως guard και διακρίνεται για την ικανότητά του στο σουτ. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ ως συνοδοιπόρος των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, παίζοντας μαζί τους στο Φιλαθλητικό.

Τη σεζόν 2013-14 παραχωρήθηκε δανεικός στο Γαλάτσι, ένα χρόνο αργότερα επανήλθε στο Φιλαθλητικό και την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε στην Καβάλα, που μόλις είχε υποβιβαστεί από την Α1, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν στην Α2.

Πέρυσι, βρέθηκε στον Πανελευσινιακό, όπου και συνεργάστηκε, μάλιστα, με το βοηθό του Κώστα Σορώτου στον Κόροιβο ΙΕΚ Σμαρνάκη, Φοίβο Κωστή.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη και ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλας της ομάδας μας!”.

.
Διαβάστε ακόμη…