Ανακοίνωσε Χρυσόπουλο, περιμένει τον Πάλλη

Ο Φίλιππος Βέροιας έχασε τον Γιάννη Προδρόμου (θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία), εντούτοις δεν έχασε χρόνο να βρει τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι ο Σάββας Χρυσόπουλος, ο οποίος πήγε χθες στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

«Ο Χρυσόπουλος είναι μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει μεγάλο ταλέντο αλλά και την διάθεση να ακολουθήσει την φιλοσοφία μας για μια ομάδα πιο νέα, πιο ταλαντούχα με αθλητές που έχουν όρεξη για δουλειά. Συνεχίζουμε δυναμικά με τον μεταγραφικό προγραμματισμό μας ώστε ο Φίλιππος να ενισχυθεί όσο χρειαστεί για να πρωταγωνιστήσει και σε αυτή την κατηγορία» δήλωσε σχετικά με την τέταρτη μεταγραφή του Φιλίππου ο πρόεδρος Γιώργος Τραπενζλίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Βέροιας έχει αποκτήσει εδώ και καιρό τους νεαρούς Τσιόγκα, Αλεξανδρόπουλο, Στάχοβιτς, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα φιλοδοξεί να τελειώσει και το θέμα του Κώστα Πάλλη, τον οποίον… φλερτάρει εδώ πολύ καιρό. Πιθανότατα το σίριαλ θα έχει ευτυχή κατάληξη, μετά την απόσυρση του Ηρακλή…