Ανακοίνωσε Ψημίτη ο Οίακας

Ο Οίακας συνεχίζει να στελεχώνει το ρόστερ του, δημιουργώντας την ομάδα εν όψει της πρώτης του παρουσίας στην Α2. Ετσι, ο σύλλογος του Ναυπλίου, προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Μάριου Ψημιτη, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Δάφνη Δαφνίου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Οίαξ Ναυπλίου ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου γκαρντ Ψημίτη Μάρκουενισχύοντας σημαντικά την γραμμή της περιφέρειας με έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος έχει παίξει και στο NCAA.

Ο 24χρονος γκαρντ (1.96μ.) γεννήθηκε στην Μυτιλήνη στις 22 Μαρτίου του 1995 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον τοπικό Αρίωνα και στη συνέχεια στον Παπάδος Γέρας, έχοντας κατά μέσο όρο 26.7 πόντους, 10.2 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ.

Το 2014 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να φοιτήσει στο Αμερικανικό Κολέγιο Harris – Stowe και κατόπιν μετακόμισε στο φημισμένο Saint Louis όπου έπαιξε για 2 χρόνια (2016-2018) στο NCAA.  Στην πρώτη του σεζόν στο γνωστό αμερικανικό Πανεπιστήμιο είχε μέσο όρο 0.3 πόντους, 0.3 ριμπάουντ ενώ στην τελευταία του χρονιά είχε μέσο όρο 0.5 πόντους.

Επέστρεψε στην Ελλάδα πέρυσι και έπαιξε για τη Δάφνη Δαφνίου, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».