Ανακοίνωσε Ψυλέα, κράτησε Μάτο, Ζερβό

Την ανακοίνωση μιας… προαναγγελθείσας μεταγραφής έκανε η Αγία Παρασκευή, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο με έναν από τους καλύτερους σκόρερς της Α2, τον Νίκο Ψυλέα. Παράλληλα, η νεοφώτιστη ομάδα ανακοίνωσε ότι οι Μάτος, Ζερβός θα παραμείνουν -όπως αναμενόταν- στο Κοντόπευκο για άλλη μία χρονιά…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση ενός εκ των κορυφαίων σκόρερ της Α2 Εθνικής κατηγορίας, Νίκο Ψυλέα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας την προσεχή σεζόν.

Η ΚΑΠ, μετά την απόκτηση του Άρη Κορωνίδη, “έντυσε” στα “μελανόλευκα” ακόμη έναν εγνωσμένης αξίας παίκτη, ένα “πολυεργαλείο” που αναμένεται να προσδώσει ποιότητα και πολύτιμες λύσεις με το ταλέντο του στις θέσεις 3-4 όπου αγωνίζεται.

Ο Νίκος Ψυλέας, είναι 32 ετών και στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στους: Μίλωνα, Ηλυσιακό και Λαύριο, όπου βρισκόταν τα τελευταία 7 χρόνια.

Η ΚΑΠ καλωσορίζει τον Νίκο Ψυλέα στην οικογένειά της!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής, ο Νίκος Ψυλέας τόνισε: “Ήρθα σε μία… παρέα! Αυτό που εύχομαι και επιθυμώ είναι να εγκλιματιστώ γρήγορα και να γίνω όσο το δυνατόν συντομότερα και εγώ μέλος αυτής της παρέας. Εκείνο που θα ήθελα, επίσης, για τη νέα χρονιά είναι να παίξουμε όμορφο και θεαματικό μπάσκετ και πάνω απ’ όλα να ευχαριστιόμαστε εμείς οι ίδιοι το παιχνίδι! Έχουμε τα φόντα και ευελπιστώ να εκπληρώσουμε τους στόχους μας!”.

Συνεχίζουν Ζερβός και Μάτος!

Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής δεν κινείται φυσικά μόνο στο μέτωπο των μεταγραφών, αλλά και σε εκείνο των ανανεώσεων. Έτσι, μετά την παραμονή του Βαγγέλη Τσιάκα και του Ντίνου Σβερκούνου στην ομάδα μας, τη συνεργασία τους ανανέωσαν και ο αρχηγός Γιώργος Ζερβός με τον Ανέστη Μάτο!

Αμφότεροι ο εμβληματικός αρχηγός της ΚΑΠ και ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας στην φετινή τρομερή πορεία της, έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση και θα συνεχίσουν να φορούν τα “μελανόλευκα” και την ερχόμενη σεζόν».