Η νίκη μικρότερη αξία από το ίδιο το άθλημα

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Πανελευσινιακός με αφορμή το χθεσινό (15/10) αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και το άσχημο περιστατικό με τον Βασίλη Γιαννουλάκο.  Ο σύλλογος της Ελευσίνας παράλληλα καλεί  στο δεύτερο γύρο τους φιλάθλους της ΑΕΚ να… γευτούν τη φιλοξενία τους, ενώ παρακαλεί τους “κακούς” οπαδούς να μην παρευρεθούν καθώς βλάπτουν την ομάδα. Τέλος, ο Πανελευσινιακός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του που βρέθηκαν στη Ζωφρία και να βοηθήσουν την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα του Πανελευσινιακού πραγματοποίησε χθες μία νίκη εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία θα γραφτεί στην Ιστορία του Συλλόγου με μεγάλα έντονα γράμματα. Έχουμε ήδη εκφράσει τον τεράστιο σεβασμό μας στη μεγάλη ΑΕΚ αλλά δεν μπορούμε να μην τονίσουμε ορισμένα σημαντικά θέματα ειδικά τώρα που λόγω εκείνης – και την ευχαριστούμε – οι προβολείς της δημοσιότητας είναι πιο έντονοι στην κατηγορία μας.

Στην Α2 Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης παίζονται χρόνια τώρα καταπληκτικοί αγώνες οι οποίοι διαφημίζουν το άθλημα. Κι όμως η κατηγορία μας δεν έχει την αντιμετώπιση που της αξίζει και είναι κρίμα να στερείται την τηλεοπτική κάλυψη. Επίσης οι πιο πολλοί παράγοντες και αθλητές γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μέχρι τώρα δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα και στο τέλος κάθε αγώνα όλοι φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο αγκαλιασμένοι. Η Α2 διδάσκει αθλητισμό και προάγει το άθλημα.

Η μεγάλη ΑΕΚ φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία μας αλλά δυστυχώς κάποιοι εντός αυτής δεν έχουν καταλάβει ότι εμείς νοιαζόμαστε για το άθλημα κι όχι για την άνοδο ή τον υποβιβασμό. Εάν θεωρεί ότι είναι περαστική από την κατηγορία αυτό πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο και μόνο. Εμείς δεν έχουμε παράπονα από τη διοίκηση της ΑΕΚ αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι υπήρξε ο τραυματισμός του αθλητή μας Βασίλη Γιαννουλάκου από πτώση καρέκλας (!). Η διοίκηση της ΑΕΚ αλλά και η Αστυνομία οφείλουν να λάβουν μέτρα για να μην θρηνήσουμε θύματα. Χθες θα μπορούσε ο αθλητής μας να ήταν νεκρός και σήμερα να μιλούσαμε διαφορετικά.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους τριακόσιους (300) οπαδούς μας που ακολούθησαν την ομάδα και την στήριξαν κόσμια σε μία δύσκολη έδρα. Για εμάς η νίκη ήταν απλά 2 βαθμοί και συνεχίζουμε στην ανοδική πορεία προκειμένου να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να παράγουμε θέαμα και μόνο!

Στο δεύτερο γύρο καλούμε τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ΑΕΚ να έρθουν στην εργατούπολη της Ελευσίνας για να ζήσουν την μοναδική φιλοξενία μας! Παρακαλούμε τους κακούς οπαδούς, που βλάπτουν την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ, να μην έρθουν γιατί το κλειστό μας γήπεδο είναι μικρό και ο κόσμος πολύς οπότε δεν θα βρεθεί χώρος γι’ αυτούς.

Τέλος καλούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) να τηρήσει κατά γράμμα τους κανόνες διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας, ισότιμα για όλες τις ομάδες και χωρίς εύνοιες».