Ανακοίνωση στήριξης από τον Κόροιβο

Παρά τις συνεχόμενες ήττες και τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, ο Κόροιβος εξέφρασε τη στήριξή του τόσο προς τον Βασίλη Γιάνναρη, ο οποίος ανέλαβε ένα δύσκολο έργο από την ημέρα που πήγε στην Αμαλιάδα, όσο και προς τους παίκτες που συνεχίζουν την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση του Κόροιβου:

«Ο προπονητής μας Βασίλης Γιάνναρης ανέλαβε την ομάδα μας μία ημέρα πριν τον αγώνα μέσα στο Φιλαθλητικό και όπως είναι λογικό δεν φέρνει καμμία ευθύνη για την ήττα. Επίσης καθοδήγησε την ομάδα στα 2 δύσκολα εντός έδρας μάτς με τις ομάδες της Αγίας Παρασκευής και του Αιόλου Τρικάλων όπου χάθηκαν στις λεπτομέρειες.

Θέλουμε να δηλώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στον προπονητή μας όσο και στους αθλητές της ομάδα μας, οι οποίοι καθημερινά προσπαθούν για το καλύτερο. Ο αθλητής μας Σέιφερ Ηλίας βρίσκεται στην Αθήνα για λόγους που δεν έχουν καμμία σχέση με το οικονομικό. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας σύντομα θα επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Όσο για κάποια δημοσίευση όπου μας αποδίδει χαρακτηρισμούς “Βαρέλι χωρίς πάτο”, “Στάση πληρωμών” και “Οικονομική Ανεπάρκεια”, αδιαφορούμε παντελώς για τις ανακρίβειες που γράφουν, καλώντας όλους τους φιλάθλους του Ελληνικού μπάσκετ να αναρωτηθούν, γιατί οι παραπάνω κύριοι από πέρυσι το καλοκαίρι μας κερνούν χολή………

Εμείς είμαστε εδώ ζωντανοί, αναπνέουμε, ταξιδεύουμε ανά την Ελλάδα στηρίζοντας τα Εθνικά πρωταθλήματα πληρώνοντας από την τσέπη μας για να αγωνιζόμαστε, εξοφλούμε όλα τα λειτουργικά μας έξοδα και είμαστε καθημερινά κοντά στις ανάγκες των αθλητών μας καλύπτοντας τους σε μεγάλο ποσοστό, παρά την άθλια οικονομική συγκυρία».