Ανακοινώθηκε ο Οικονομάκης

Ξεκαθάρισε και επίσημα ποιος είναι ο προπονητής. Η ώρα των ανακοινώσεων έφτασε για την ΑΕΚ, με τον «δικέφαλο» να ανακοινώνει ότι ο Κώστας Οικονομάκης θα είναι ο νέος τεχνικός για την χρονιά που μας έρχεται, ενώ δίπλα του θα βρίσκεται ο Κώστας Ζέρβας.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή Κώστα Οικονομάκη για τηναγωνιστική περίοδο 2011-12, με συνεργάτη τον Κώστα Ζέρβα. Ο Κώσταs Οικονομάκηs διετέλεσε προπονητήs την τελευταία τετραετία με την ΑΕΚ Αργουs όπου την ανέβασε 2 κατηγορίεs (από Γ’ Εθνική στην Β’ και από Β’ Εθνικήστην Α2) με ρεκόρ περσινό στην Α2 14-16, τερματίζονταs στην ένατη θέση.

Επίσηs, διετέλεσε βοηθόs προπονητή στην Δάφνη για δυο χρόνια (πριν πάει στην ΑΕΚ Αργουs) ανεβαίνονταs από την Β’ στην Α2. Σαν παίκτηs έχει αγωνιστεί με τον Μίλωνα, την ΑΕΚ (από 1994 μέχρι 1996),την Νήαρ Ηστ και έκλεισε την καριέρα του στην Ελευσίνα.

Ο Κώσταs Ζερβαs (όπου είχε φορέσει και αυτόs την φανέλα τηs ΑΕΚ σαν παίκτηs την περίοδο 1995-96) ήταν την περασμένη περίοδο στο Παγκράτι βοηθόs των Λιόγα-Παπαδόπουλου».