Ανανέωσαν τρεις, τέλος ο Γιαουρτόγλου

Τρεις ανανεώσεις και μία αποχώρηση ανακοίνωσε η Νίκη Αμαρουσίου. Ο Παντελής Κυπριτζόγλου, ο Γιώργος Δέλλιος και ο Ανδρέας Τσέκενης θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά στην ομάδα των βορείων προαστίων, εν αντιθέσει με τον Λουκά Γιαουρτόγλου, ο οποίος θα συνεχίσει πάντως να βρίσκεται κοντά στη Νίκη, ως προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνέχεια στις κινήσεις σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν υπήρξε για την ομάδα μας, στην οποία και παραμένουν τρεις ακόμη καλαθοσφαιριστές. Για τρίτο χρόνο στην σειρά ο Παντελής Κυπριτζόγλου θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Νίκη κι ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε 8,5 πόντους μ.ό. Και 6,5 ριμπάουντ. Επίσης στο δυναμικό παραμένει ο Γιώργος Δέλλιος, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, έχοντας πέρσι 10 πόντους μ.ό., 5,8 ριμπάουντ και 2,5 κοψίματα. Στην Νίκη παραμένει και ο Ανδρέας Τσέκενης, αθλητής προερχόμενος από τις ακαδημίες του σωματείου μας και ο οποίος πέρσι είχε 14′ μ.ό. χρόνο συμμετοχής και 1,5 ασίστ.

Εις το επανιδείν, Λουκά!

Ενα «δικό» μας παιδί, από τα σπλάχνα του συλλόγου, ο Λουκάς Γιαουρτόγλου δεν θα είναι και την νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Αμαρουσίου, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνιστά φινάλε στους ισχυρά θεμελιωμένους δεσμούς παίκτη-σωματείου. Ο Μαρουσιώτης guard θα παραμείνει κοντά στον σύλλογο, προσφέροντας όμως από το πόστο του προπονητή των ακαδημιών, με στόχο την ανάδειξη ταλέντων. Ο Λουκάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τα τελευταία δύο χρόνια βοήθησε με το παραπάνω στην όλη προσπάθεια και είχε κατά μ.ό. 10,3 πόντους, 2,5 ασίστ και 1,2 κλεψίματα. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια και… Εις το επανιδείν!».