Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Τακιανός

takianosΣτον ΟΦΗ έως το 2016 θα παραμείνει ο Φώτης Τακιανός με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει την παραμονή του στον σύλλογο.

Αναφερόμενος στον Φώτη Τακιανό ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Τάκης Χωραίτης, ανέφερε ότι «με τον Φώτη Τακιανό, έχουμε δημιουργήσει μια σχέση, που έχει ξεφύγει απο μια απλή συνεργασία. Τον θεωρούμε μέλος της οικογένειας μας. Μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Είναι σημαντικό για μας ότι παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις απο διάφορες ομάδες και αυτό το γνωρίζουμε, παρ’ όλα αυτά έχει το μυαλό του και τη σκέψη του, μόνο στον ΟΦΗ. Γιατί, έχει βρεί τις συνθήκες που θέλει στον ΟΦΗ. Για αυτό και η σχέση μας αυτή, έχει ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω. Τον θέλουμε μαζί μας και για τα επόμενα δυο χρόνια, για να φτιάξουμε ένα σοβαρό πλάνο στο οποίο θα κινηθεί το μπάσκετ του ΟΦΗ».

Η ανακοίνωση:

«Ο Φώτης Τακιανός θα συνεχίσει στο τιμόνι του ΟΦΗ για τα επόμενα δυο χρόνια. Η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 45χρονο προπονητή, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή στο Ηράκλειο, ώστε αυτή η συμφωνία να επικυρωθεί και επίσημα.

Ο Φώτης Τακιανός βρίσκεται ήδη δυο χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και η συνεργασία αυτή θα επεκταθεί για δυο ακόμη έτη.

Να σημειωθεί ότι η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Φώτη Τακιανό, θα επεκταθεί εκτός απο την ανδρική ομάδα και στα τμήματα υποδομής, με ένα πλάνο το οποίο έχει συζητηθεί μεταξύ των δυο πλευρών. Στόχος είναι ο Φώτης Τακιανός να είναι ο απόλυτος επικεφαλής όλου του οικοδομήματος του μπάσκετ του ΟΦΗ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν την εμπειρία του και τα προσόντα του και θεωρούν ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βάλει την σφραγίδα του, συνολικά στο μπάσκετ του ΟΦΗ».