Ανανέωσε Δεσποτάκη το Ιλιον

Το Ιλιον και ο Μάριος Δεσποτάκης τακτοποίησαν και τις τελευταίες εκκρεμότητες που είχαν, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους στη Β’ Εθνική. Ο Δεσποτάκης ανέλαβε τη νεοφώτιστη ομάδα μετά την παραίτηση του Φώτη Καρακώστα και την ανέβασε μέχρι την 7η θέση του δύσκολου και απαιτητικού νότιου ομίλου.

«Η σύναψη της νέας συμφωνίας είναι το επιστέγασμα της εκπλήρωσης των στόχων που ετέθησαν για την περασμένη περίοδο. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο και για την ερχόμενη περίοδο» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Συλλυπητήρια για Ροδοστόγλου

Πέρα από τα ευχάριστα (της ανανέωσης Δεσποτάκη) υπήρξε και ένα δυσάρεστο σήμερα στην “οικογένεια” του Ιλίου. Ο λόγος για το χαμό του πατέρα του Γιάννη Ροδοστόγλου, για τον οποίον εξέδωσε ανακοίνωση το Δ.Σ., εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον αθλητισμό μαθαίνουμε να ζούμε με το χαμόγελο της νίκης και τη στενοχώρια της ήττας. Είναι μέσα στα πλαίσια της ζωής μας στο γήπεδο! Κάποιες λύπες όμως που προέρχονται από εξωγηπεδικά γεγονότα μας αναγκάζουν να δούμε τα πράγματα σε άλλη βάση. Ο σύλλογός μας στέλνει τα θερμά συλλυπητήρια του στον αθλητή μας Γιάννη Ροδοστόγλου που έχασε τον πατέρα του μετά από άνιση μάχη με μακρόχρονη ασθένεια. Είναι σίγουρο ότι θα βλέπει το Γιάννη από τη γειτονιά των αγγέλων… Θερμά συλλυπητήρια».