Ανανέωσε δύο παίκτες, ενίσχυσε το προπονητικό επιτελείο η Παναχαϊκή

Δύο παίκτες από το ρόστερ της περασμένης σεζόν θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της Παναχαϊκής και τη νέα περίοδο. Παράλληλα οι κινήσεις των διοικούντων το σύλλογο ενίσχυσαν και το έμψυχο δυναμικό στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Οι Θεοδόσης Γκόβας και Δημήτρης Τσουλέας είναι οι παίκτες που πήραν… ψήφο εμπιστοσύνης και θα φοράνε τη φανέλα της Παναχαϊκής, ενώ ο Νίκος Μενούνος προστέθηκε ως βοηθός προπονητής στο πλευρό του Θανάση Λιόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΓΕ:

“Τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας κοιτάζει ήδη το τμήμα μπάσκετ της Παναχαϊκής μας, όπου και είναι σε θέση να προχωρήσει σε ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις.

Η ΠΓΕ γνωστοποιεί επισήμως την παραμονή στο ρόστερ μας του Θεοδόση Γκόβα που παίζει στη θέση του πλέι-μέικερ, αλλά και του Δημήτρη Τσουλέα που αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ.

Οι δυο καλαθοσφαιριστές συμφώνησαν σε όλα για την επέκταση της συνεργασίας τους με την Παναχαϊκή και τους ευχόμαστε τα καλύτερα εν όψει της νέας σεζόν.

Επιπλέον, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και την προσθήκη του Νίκου Μενούνου στο τεχνικό team της ομάδας μας ως βοηθός προπονητή, ο οποίος την περυσινή σεζόν βρέθηκε στο “τιμόνι” του Προφήτη Ηλία.

Όσο για το υπόλοιπο staff μας θα παραμείνει ως έχει. Head coach ο Θανάσης Λιόνας, ο Μιχάλης Δελάρτας ως βοηθός προπονητή και υπεύθυνος για το Scouting, ο Φώτης Κακαλής ως γυμναστής και υπεύθυνος αποκατάστασης ο Μάρκος Μυκωνιάτης”.