Ανανέωσε με Κανονίδη ο Αμύντας

Με εντατικές κινήσεις, ο Αμύντας συνεχίζει να στελεχώνει το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο, κατάφερε να επιτύχει μία σημαντική παραμονή, αυτή του Ανδρέα Κανονίδη. 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Αμύντας ανακοινώνει την ανανέωση του αθλητή, Ανδρέα Κανονίδη, που θα ενισχύσει την ομάδα του Υμηττού και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, περιόδου 2021-22.

O Ανδρέας μιλώντας στο amyntas.gr αναφέρθηκε σε όλα: “Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στον Αμύντα και τη νέα χρονιά. Είναι ένας υγιής σύλλογος και λειτουργεί σαν μια οικογένεια. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας, πιστέυω ότι δουλέψαμε πολύ καλά όλη την χρονιά και αυτό φάνηκε με τα αποτελέσματα της ομάδας, αν δεν είχε γίνει και το ατυχές συμβάν με τον τραυματισμό μου είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα έφτανε πολύ ψηλά. Για την χρονιά που έρχεται θέλω πρώτα να ευχηθώ σε όλους υγεία και να έχουμε μια χρονιά χωρίς προβλήματα και διακοπές. Σχετικά με την ομάδα μας, έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και αν δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και με υπομονή πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία! Καλή αρχή σε όλους και πάνω από όλα υγεία!“.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ, με ύψος 201 εκατοστά, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην πρώτη του εμφάνιση με τους “πορτοκαλί” συνεισφέροντας σε μεγάλο βαθμό στη θετική πορεία των Υμηττιωτών. Έως την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του είχε ήδη καταφέρει σε 9 αγώνες να έχει μέσο όρο 16 πόντους (δίποντα 53,85% , τρίποντα 35,48%), 9,6 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ, 4,8 κερδισμένα φάουλ, σε 27′ συμμετοχής. Χαρακτηριστικό στατιστικό και τα 6 double double συνολικά στη χρονιά και το ατομικό του ρεκόρ στη σεζόν των 29 πόντων, με 7/12 τρίποντα (58,3%), στην εκτός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση στη Βέροια (71-87) έχοντας επίσης 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 42 στην ατομική αξιολόγηση.

Καλή συνέχεια Ανδρέα στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».