Ανανέωσε με Καραδολάμη

Μετά την πρώτη του μεταγραφή, αυτή του Αλέξη Πετράκη, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρώτη ανανέωση, με τον Δημήτρη Καραδολάμη να παραμένει για ακόμα έναν χρόνο στην κρητική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ο Δημήτρης Καραδολάμης θα είναι για 3η συνεχομένη χρονιά στον ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Καραδολάμης γεννήθηκε στις 15/8/1987 στο Κιλκίς και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης της οποίας κατάγεται, τη Γουμένισσα. Συνέχισε στον Άρη από τον οποίο δόθηκε δανεικός στον Μακεδονικό. Στην συνέχεια επέστρεψε στον Άρη ενώ επόμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν η Λάρισα και ο Αρκαδικός. Από το 2010 αγωνίζεται στον ΟΦΗ, όπου και συνέβαλε καταρχήν στην επιστροφή της ομάδας στην Α2 και στην συνέχεια στην παραμονή της στην κατηγορία.

Έχει κατακτήσει το ALL STAR GAME στα τρίποντα σε Ελπίδες και Άνδρες, ενώ έχει αγωνισθεί στις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Β’ Ανδρών (Μεσογειακή).

Έχει ύψος ύψος 2.04μ και αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”.

Δημήτρης Καραδολάμης αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας του στον ΟΦΗ ανέφερε : “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω σε μια ομάδα με ιδανικές συνθήκες για ένα αθλητή. Φέτος έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή και πιστεύω ότι θα επιτύχουμε τους στόχους μας”».