Ανανέωσε με Λάκκα ο Δούκας

Την αρχή στις ανακοινώσεις έκανε ο Δούκας, γνωστοποιώντας πως ένα σημαντικό στέλεχός του, ο Χρήστος Λάκκας θα φορά τη φανέλα της ομάδας και την ερχόμενη σεζόν. 

Η ανακοίνωση:

 «Ήταν από τους παίκτες που πέρυσι επέστρεψαν στον ΑΣΕΔ για να ολοκληρώσουν ό,τι είχαν ξεκινήσει. Ο κορονοϊος μπορεί να φρέναρε τα σχέδια του, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο μπάσκετ να μην ολοκληρώθηκε ποτέ όμως ο Χρήστος Λάκκας (γεννημένος στις 05/12/1991, ύψος 1,88μ.) έσπευσε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων και πλέον ανυπομονεί για την επιστροφή του σε μια σεζόν γεμάτη αγώνες και προπονήσεις.

Οι ιθύνοντες του τμήματος συμφώνησαν με τον έμπειρο guard που αναμένεται να ενισχύσει την περιφέρεια των «μπλε» τη σεζόν 2021-2022. Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη «εγκέφαλο» στη δημιουργία αλλά και με πολύ καλά στοιχεία στον αμυντικό τομέα.

Η πρώτη φορά που ο Χρήστος Λάκκας αγωνίστηκε στον Δούκα ήταν τη σεζόν 2018-2019. Την επόμενη χρονιά έπαιξε στη Μεγαρίδα με την οποία έφτασε μέχρι την 8η θέση για να επιστρέψει πέρυσι στο Μαρούσι. Γνώστης της κατηγορίας, ο 30χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηράκλειο, ΑΣ Καρδίτσας (κέρδισε την άνοδο στην Α2), Περιστέρι (Α2), Παγκράτι (Α2), Φιλαθλητικό (Α2) και Πανερυθραϊκό (Α2) ενώ έχει συμμετοχές και στην Basket League με τις ομάδες των Περιστερίου και Αμαρουσίου!

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Χρήστος Λάκκας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον ΑΣΕ Δούκα. Πήρα πέρσι την απόφαση μου να γυρίσω στην ομάδα ώστε να υπάρχει μια μακροχρόνια συνεργασία. Εύχομαι να είναι μια χρονιά η οποία θα διεξαχθεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά γιατί είναι κάτι το οποίο το έχουμε όλοι πολύ ανάγκη».