Ανανέωσε ο Δανιήλ, εξετάζει Δημητριάδη

Μετά τις παραμονές με τους Αργυρόπουλο , Λιανό, Πετρόπουλο, Λυμπέρη, Ζαφείρη και Καπερώνη, ήρθε η σειρά του Σταύρου Δανιήλ να ανανεώσει με τον Απόλλωνα.

Ο Δανιήλ είπε δέχτηκε τη μείωση αποδοχών ανακουφίζοντας και τον Νίκο Βετούλα που δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία ψαξίματος μιας αντικατάστασης.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «μελανόλευκων» συνεχίζει την αναζήτηση, με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση των δυο ψηλών που θα χρειαστεί. Η κοινοτική αγορά ήταν αυτό που το ενδιέφερε και για τις δύο θέσεις, αλλά τελικά δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα γίνει κάτι τέτοιο αφού μπορεί να καταλήξει σε ένα κοινοτικό και έναν Ελληνα ψηλό.

Πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Τάσου Δημητριάδη (2μ01), ο οποίος μπορεί να προσφέρει σημαντικές βοήθειες. Ο 29χρονος σέντερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Τέλος καλό όλα καλά και με την υπόθεση του Αρη Κορωνίδη, αφού … χώρισαν οι δρόμοιο τους ύστερα από το συμφωνητικό το οποίο υπέγραψαν οι δύο πλευρές και πλέον ο Kύπριος γκαρντ μπορεί να αναζητά ελεύθερα τη νέα του ομάδα.

Οσον αναφορά την προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου στο κλειστό της Περιβόλας.