Ανανέωσε ο Καϊκλής

Ο Γιάννης Καϊκλής θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους “πράσινους” του Λαγκαδά και για την επόμενη χρονιά. Η ανανέωση της συνεργασίας αποτέλεσε τυπική διαδικασία καθώς ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών. Άλλωστε, ο Καϊκλής αποτελεί και γέννημα – θρέμμα της ομάδας και παρά τις προτάσεις που δέχτηκε, δεν τέθηκε θέμα συζήτησης αλλαγής περιβάλλοντος.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του: “Ευχαριστώ τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Δεν σκέφτομαι την πιθανότητα να φύγω από την ομάδα του τόπου μου και της καρδιάς μου. Μακάρι να αξιωθώ να κλείσω την καριέρα μου στον Ερμή. Είναι προνόμιο να αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα και μπροστά σε τέτοιο κοινό. Ευτυχώς, τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μας, δεν ισχύουν στον Ερμή. Βέβαια αυτό είναι και επιτυχία της διοίκησης που πιστέψτε ότι γνωρίζει το μπάσκετ πολύ καλά από κάθε άποψη. Η φετινή χρονιά για εμάς θα είναι συνέχεια του προγραμματισμού που έχει γίνει πριν από 2 χρόνια με την προώθηση επιπλέον νέων αθλητών από τις εξαιρετικές μας ακαδημίες. Και πάλι θα μας θεωρούν φαβορί για υποβιβασμό. Και πάλι πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα πετύχουμε έναν από τους στόχους μας. Διότι ο έτερος στόχος που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός νεανικού και ταλαντούχου ρόστερ, θεωρώ ότι ήδη έχει δρομολογηθεί. Πέρσι είχαμε το μικρότερο μ.ό. ηλικίας στην κατηγορία (21,5 έτη) και απ’ όσο γνωρίζω, κάτι αντίστοιχο θα γίνει και φέτος. Σίγουρα χρειαζόμαστε 3 – 4 έμπειρα παιδιά και θέλω να πιστεύω ότι θα έλθουν σύντομα κοντά μας”.

Στα υπόλοιπα νέα, πολύ κοντά σε συμφωνία με την απόκτηση αθλητή που αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών βρίσκεται ο Ερμής και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να επέλθει οριστική συμφωνία. Άλλωστε, ο Ερμής χρειάζεται παίκτες και στη θέση “4” αλλά και στη θέση “5” μετά την αποχώρηση των Αναγνωστόπουλου, Γεωργίτση, Κασούρα.